Sunday, 11 March 2012

Siapakah budak yg di paksa oleh zara utk buat video Gomo FM?

Zara ni memang zalim tol. Ada ker main paksa2 lak. Sejibik mcm mak tiri dlm pilem melayu lama2 rupanyanya hahaha. Apa la malang nasib budak tu, sampai sehari semalam x leh pegi kemana. Ok baca luahan budak yg teraniaya itu kat bawah ni...


Itu la luahan budak yg malang itu huhuhu. Korang nak tgk tak video itu? kalo nak tengok, play jer video kat bawah ini utk tatapan korang tapi sebelum play jgn lupa off dulu player radio ok?!!





GGFM~ selalu kena paksa mandi oleh mak :)

2 comments:

kpah k-poh said...

mak tiri baweang merah ke bawang putih? haha....

MiSs ZaRRa said...

kau disana aku disini ~!!! yeehaa akhirnya menjadiii :))