Saturday, 10 March 2012

Hari ini genap la usia Iman 9 bulan


Ramai yg tertanya2 siapa kah budak kecik ini? Mengapa dia dijadikkan entri? Untuk menjawab semua persoalan itu, mari la kita sama2 main cabut bulu ketiak masing2. Siapa yg paling banyak mencabut bulu ketiaknya, dia dikira sebagai pemenang hahaha!!

Upss!! apa lak yg GGFM melalut ni? Hahaha!!.Sebenarnya mak budak ini pernah mendeejay kat Gomo FM kalo korang nak tau!! Tapi sejak lepas bersalin hingga sekarang, bayang dia langsung tak nampak dah. Nama budak ini Iman dilahirkan pd 10/06/2011 dan hari ini 10/03/2012, genap la umo dia 9 bulan. Lupa lak nak bagitau nama mak dia hehehe!! Nama mak dia ialah Hanis berasal dari Sabah, nama masa kat chat ialah MissLady. Mesti chaters dan pendengar lama masih lagi mengenali nama itu hehehe.


GGFM~ ada anak tekak hahaha!!

2 comments:

kpah k-poh said...

misslady sempat tgk dia chat tapi tak sempat dengar dia dj....

Mutiara Asli Sabah said...

sory darling.. coz promise bnyk kali dh sekali sekala nk dj but sam ni xde tukang nak setting.. pc masalah. haiyooo lagu lak x bnyk.. can wait lg tak till mish buy new lappy? hehehe.. mic n speaker dh beli dh.. tgk2 pc lak prob.. huhu.. g pun now bz ngan biz itu biz ini. haiyarkkk. sorry big boz kubi darling.. hehe ^_^.. anyway, thanks coz dr mak ke anak masuk entry GGFM ni.. ngeheh :p
but.. u all will always in my heart n my memory forever.. n never forget.. hehe :p