Monday, 21 January 2013

Gomo FM berkerja sama dengan Nasional FM utk mencari mereka yg berbakat menulis skrip drama radio


Baru sebentar tadi bos GGFM baru dihubungi oleh seorang ejen pencari skrip drama radio RTM Nasional Fm. Dalam perbualan kami, dia meminta pertolongan bos GGFM untuk mencari skrip2 drama radio untuknya.




Jadi kepada mereka yg berminat serta berbakat dalam penulisan skrip drama radio, adalah dipersilakan menghantar skrip2 karya korang kepada inbox facebook Kubi dalam word just attach doc jer.

SYARAT2:

1: Tema skrip drama hendaklah selain dari tema CINTA. (tak kisah la tema apa janji bukan tema cinta)
2: Tak kisah la berapa scene pun
3: Semua karya yg bagus akan terpilih dan akan dijadikan drama radio mengikut giliran siaran
4: Skrip yg terpilih akan dihubungi nanti
5: Semua skrip yg terpilih akan dibayar
6: Terbuka kepada semua penulis tak kira yg dah glemer atau mereka yg baru2 berjinak dalam bidang penulisan
7: Tiada tarikh tutup. Jadik korang leh antar bila2 masa saja

cover depan sebaiknya mcm ni supaya mudah anda dihubungi jikalau skrip anda terpilih (contoh)


KAKI KU DI MULUT MU

oleh: KUBI

Watak


Maya:............
Adi:............
En Zain:...........
Pn Julia:............
Linda:..........


NAMA:
ALAMAT:

NO TEL:
NO I/C:
NO AKAUN BANK:


1 comment:

djkakpahGomofm said...

tak reti tulis skrip.. tapi nak berlakon kat redio buleh tak? heeeee