Tuesday, 8 January 2013

Mak Dara pun join Gomo FM?


Mak Dara ni bukan penjual jamu tau tapi merupakan bekas anggota kumpulan D' ADZA pd suatu ketika dolu2. pernah la merasai dunia glemer dan ceritanya sering jer kuar surat khabar termasuk suratkhabar tamil dan cina hehehe!!

Itu cerita dolu2, skrg ni Mak Dara merupakan penulis skrip drama tv dah!!
Tima kasih kepada Mak Dara krn sudi join sini hehehehe!!



GGFM~ nak sign nak sign :)


3 comments:

adza irdawati said...

waduhhhhhhhhhhhhhh tankiuuu tankiuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. terharunya ada entry utk saya... GOMOFM terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

djkakpahGomofm said...

Tengok cara tulis komen tu pun dah tahu tahap kemeroyanan mak dara ni hahaahahaa... my friend ni jangan tak tahu.... heeeee..

[™محد زولفکر] said...

kemeroyanan...

larikk nak masukkan dalam kamus jap... kalu wak icons pon ok gak kot

kahkah