Thursday, 14 June 2012

Siapakah talam dua muka di Gomo FM?


Ni gosip betul2 panas. Dengar khabarnya talam 2 muka ni telah pon di ban di cbox Gomofm. Pihak pengurusan Gomo FM terpaksa mengambil langkah itu demi kebaikan Gomo FM jugak.

Maklum la talam 2 muka ni bijak, depan2 mcm baik jer tp dibelakang, jahatnya masyalah. Dia cuba meyakinkan org yg dia sebenarnya teraniaya tp sebenarnya dia memang perangai tak cantik.

Tujuan utamanya ialah membalas dendam kpd GomoFM. dan dalam diam dia cuba menghasut deejay dan chaters supaya meninggalkan Gomo FM.

Mungkin lepas ini sitalam 2 muka ini mungkin akan mengamuk dan semakin berdendam ngan GomoFM krn semasa gosip ini ditulis, dia msih lagi tidak tahu yg dia telah pon diban di cbox Gomo FM .

Diharapkan tak der yg bersimpati pada sitalam 2 muka ini krn dia memang pandai bermain kata2 hingga boleh membuatkan org boleh percaya bahawa pihak pengurusan Gomo FM yg zalim dan dia lak yg teraniaya.

GGFM~ dah lama tau :)

10 comments:

kpah k-poh said...

saya suka makan kuih talam...

namiacinta said...

ohh saya ker org nya ... Huhuhu

Anonymous said...

ct~

saya pun suka kuih talam... ok sekian.. bye.

[™محد زولفکر] said...

kuih talam utk ai ada tak?
ari hari jadi ai la kpah...
nak kek cekelat talam

malutau

Anonymous said...

Kat RuMah Mak Saye Ade Talam 8 Muke Tak Kisah Pong Kuikuikuikuikui!!!!

SaM_Winchester said...

Talam kueh Talam alam Bertalam Gergaji dua mata .. musuh dalam selimut Macam lagii la bolehh kasikk katt kat si Talam nieee kuikuikui AGAGAGAGAGAGAGGAGAGA!!!!!!

Pok Yie said...

Huhuhu.. ada jugok ore mace 2, yang tak leh belah siap mengaku dia yang buat and tubuhkan benda 2 .. hahaha, mace-mace .... baru aku tahu sekarang, selama aku senyap je .. muahahahaha

SaMMy THE BATMAN said...

Pok Yie Orang macam nie elokk terajang ramai2 jijak lumat2 kat jalan tar... Orang Lain susah payah dia mendabik Dada Kata Dia yang buat semua . kalau dah name hati BUSUK memang MUKA PUN NAMPAK BUSUK jugak.... memang Allah dah jadikan Muka dia macam tue tapi Kalau perangai dah buruk Akan BURUK sampai KE TUA MANGKUK AYUN nie WAHAI TALAM DUA MUKA GERGAJI DUA MATA MUSUH DALAM SELIMUT .... INSAF LAH KAU SEBELUM KAU DI INSAKAN !!!!!

djkakpahGomofm said...

amboi... sam.. marah sangat nampak...hih..hih..hih...

[™محد زولفکر] said...

bekem molek