Sunday, 4 March 2012

Hati2 ngan seorang boyer di Gomo FM!!

buaya darat Pictures, Images and PhotosKepada gadis2 di Gomo FM sila berhati2 ngan boyer sorang ni. Dia memang pandai mengayat, Ramai dah yg pernah termakan pujuk rayu dia tau. Dan baru2 ini dgr khabarnya ada seorang chaters perempuan sanggop ke KL semata2 utk berjumpa dgn boyer ini. Jadi kepada gadis2, sila hati2 ngan boyer ini krn boyer ini sebenarnya dah anak dan bini dah. Jangan biarkan diri anda menjadi salah seorang dari mangsa dia tau!!!!


GGFM~ dah pencen jadik boyer :)

5 comments:

Anonymous said...

berhati2 hahahahahahaha

gosip gomo fm said...

jgn menyesal nanti huhu

kpah k-poh said...

fuhhh.. lega.... sebab buaya pun tak kuasa nak ngorat kpah heeeee...

MiSs ZaRRa said...

bangas sdh ba ceta si awang ani...grigitan ku banar sama ia ani..inda marati banar..bikin panas

V said...

my name hos getah
aku tahu sapa boya tu hahahahaha