Thursday, 16 February 2012

Hos Getah makin kaya?


Nampaknya rezeki dia semakin melimpah ruah semenjak kebun getahnya mendapat hasil dan perniagaan telor dia semakin maju. Kira alhamdulillah la tuh.

Dan sehari dua ni dgr khabar Hos ni telah pon menempah sebijik keter lagi walopon sudah mempunyai beberapa bijik kereta termasuk keter sorong dan keter remote control.

Jadik kepada awek2 di luar sana tu, kalo nak kan jejaka kaya dan berbulu kaki lebat,Hos Getah la org yg tepat utk korang hahahaha!!!


GGFM~ tolong kami bantu kami anak2 yatim piatu hik hik..

2 comments:

Anonymous said...

harga sekerap getah dah naikkan?

:P

Anonymous said...

Tabik Spring kat Hos getah,wah Hos Getah sekarang bukan lagi sekadar Usahawan Kampung tapi telah melangkah maju setapak lagi dalam arena Bisnes dan mungkin suatu hari menjadi Usahawan Antarabangsa pulak..apapun Hos Getah juga adalah Idola kawe dalam gelanggang perniagaan.. Tabik Bro!!