Thursday, 8 March 2012

Justyle pengganti Yuna?


Nampaknya Yuna susah cari makan pasni krn salah seorng chaters Gomo FM yg bernama Justyle baru jer merakam kan single nyer yg pertama dgn tajuk " my foot in your mouth" atau pon dlm bahasa malaysianya ialah kaki ku didalam mulot mu hahaha!!

Difahamkan sigle album itu akan dipasarkan di Uganda dan Somalia. Diharapkan Justyle tak akan menggigit gitar kapoknya itu jikalau single album nyer tak laku nanti dipasaran hahahaha!!!


GGFM~ suka nyanyi lagu bangau oh bangau :)

3 comments:

Justlye said...

Kubuiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! hahha

gosip gomo fm said...

sori kubi x der hahaha

kpah k-poh said...

yg ni lah kpah susah nak sebut nama tu...